به گزارش خوزپرس از اندیمشک، فریدون حسنوند در جلسه شورای اداری اندیمشک که عصر روز گذشته با حضور وزیر ارتباطات در سالن اجتماعات فرمانداری اندیمشک برگزار شد اظهار داشت: شهرستان اندیمشک در بخش ریل و جاده دارای یک ظرفیت منحصر به فرد است.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: اندیمشک در بخش ریلی و جاده‌ای سه محور و مسیر ارتباطی خوزستان با استان‌های لرستان و ایلام و بخش‌های مختلف شهری خوزستان را به یکدیگر متصل می‌کند و این مقوله بیان‌گر جایگاه ویژه اندیمشک در این زمینه است.

وی با تاکید بر این که اعتبارهای شهری و محلی پاسخگوی نیازهای این شهرستان در حوزه مخابرات و فناوری اطلاعات نیست عنوان کرد: شهرستان اندیمشک علاوه بر جمعیت ثابت خود در برخی روزهای سال بیش حضور ۵ میلیون مسافر را در خود تجربه می‌کند و این مقوله بر لزوم اجرای طرح‌های مخابراتی در این شهرستان بیش از گذشته افزوده است.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی گفت: در فصل بهار و متناسب با حضور میهمانان نوروزی و زائران سرزمین نور، بیش از ۵ میلیون نفر با عبور از مسیرهای جاده‌ای اندیمشک به دیگر بخش‌های استان سفر می‌کنند و در فصل تابستان این مسافران به بیش از دو میلیون نفر می‌رسند که از این میزان آمار سهم اندیمشک در اسکان مسافرها بیش از ۵۰ درصد است.

حسنوند با بیان این که همین مقوله و عدم تناسبت میان ظرفیت شهرستان در حوزه مخابرات با نیازهای شهرستان، بیان کرد: برطرف کردن مشکلات اندیمشک در این حوزه و تخصیص اعتبارات مورد نیاز شهرستان برای توسعه خدمات مخابرات و فناوری اطلاعات نه تنها برای اندیمشک بلکه موجب اطمینان خاطر جمع کثیری از شهروندان می‌شود چرا که وضعیت کنونی پاسخ‌گوی نیاز شهروندان اندیمشک  نیست.

وی با اشاره به تردد گسترده زائران و شرکت عاشقان اهل بیت(ع) در آئین پیاده‌روی آن و عبور از مرزهای خوزستان برای اعزام به عتبات عالیات ادامه داد: اندیمشک نقشی مهم در تردد زائران اربعین دارد و در طول سال‌های اخیر بیش از ۱۰ منطقه شهری و ۴ شهر جدید به جغرافیایی شهری اندیمشک افزوده شده است و به همین جهت باید بیش از گذشته نسبت به توسعه خدمات این حوزه توجه داشت.

نماینده مردم اندیمشک با اشاره به مشکلات آنتن دهی بزرگ راه اندیمشک – خرم آباد خاطرنشان کرد: مشکلات مربوط به عدم ارائه خدمات به ساکنین مناطق روستایی شهرستان و برطرف کردن مشکل مربوط به این مسیر ارتباطی ملی نیازمند توجه ویژه در این حوزه و تأمین خدمات مورد نیاز خوداست.

وی با تاکید بر این که حمایت از دولت در تحقق اهداف خود ضروری بوده و دولت پیشانی کشور در توسعه ایران اسلامی است گفت: استان خوزستان با بیش از ۴ و نیم میلیون نفر جمعیت و اختصاص ۸۰ درصد درآمدهای نفتی به خود هنوز با آثار و خسارت‌های جنگ تحمیلی روبه‌رو است و به همین جهت دولت برای تأمین نیازهای آن باید یک نگاه ویژه داشته باشد.

حسنوند افزود: ما باید بدانیم خوزستان دروازه ورود تشیع به مرزهای معنوی و اعتقادی کشور است و وضعیت کنونی ارائه خدمات به مردم این استان در شهرهای مختلف خوزستان، زیبنده مردم و شهروندان شهرهای مختلف آن نیست چرا که اهدا هزاران شهید در دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت اسلامی بیش از گذشته بر عهد و پیمان مردم خوزستان در عرصه عزت ایران اسلامی توجه کرده است.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وضعیت بیکاری و نبود فرصت‌های شغلی در خوزستان به بحران تبدیل شده است و به همین جهت ما باید مطابق با ظرفیت این استان به دنبال ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه خوزستان در بخش‌ها و شهرهای مختلف باشیم.

همچنین مدیرعامل ایرانسل در شورای اداری شهرستان اندیمشک افزود: نخستین فعالیت رسمی شرکت ایرانسل در سال ۱۳۸۵ و با هدف توسعه خدمات مربوط به مخابرات و فناوری اطاعات آغاز شده است.

وی افزود: در طول مدت اخیر و متناسب با همین هدف، طرح‌ها و برنامه‌های خوبی در این زمینه طراحی و به اجرا رسیده است و شاهد تقویت زمینه و ساختارهای موجود در این زمینه و با هدف تأمین نیازهای شهروندان هستیم.

مدیرعامل ایرانسل با اشاره به لزوم برخور داری مناطق کوهستانی شمال خوزستان از خدمات شبکه تلفن همراه عنوان کرد: به همین جهت بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال برای توسعه این خدمات در شمال استان خوزستان و شهرهای اندیمشک و دزفول اختصاص یافته است.

وی گفت: با اختصاص این اعتبار بیش از گذشته خدمات حوزه تلفن همراه در این مناطق تقویت و شاهد تجهیز این شهرها به جدیدترین خدمات و تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه هستیم.

قلمبر دزفولی بیان کرد: به‌زودی جدیدترین روش تبادل اطلاعات که در کشور آزمایش شده است در خوزستان فعالیت خود را نیز آغاز و کشور در حوزه دیتا و تبادل اطلاعات پیشرفت قابل توجهی می‌کند.

وی افزود: بیش از این نیز خدمات گسترده‌ای برای راه‌اندازی نسل‌های دوم و سوم تلفن همراه در کشور و توسط شرکت ایرانسل و برای تأمین رضایت شهروندان خوزستانی طراحی و به اجرا رسیده است.

مدیر عامل ایرانسل با اشاره به ظرفیت بالای بخش تولید محتوا در ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار اظهار کرد: به‌زودی و با همکاری دولت و بخش‌های مختلف اقتصادی خدمات این حوزه و نقش شرکت‌های دانش بنیاد در عرصه تولید و اقتصاد داخلی بیش از گذشته تقویت می‌شود.

وی با بیان این که نتیجه سرمایه‌گذاری‌های ایرانسل در کشور، پوشش ۳G در ۴۵ شهر و ۴G در ۱۹ شهر است عنوان کرد: پوشش تعداد شهرها در خوزستان بالا بوده و هیچ استانی از نظر پوشش تعداد شهرها به‌اندازه خوزستان نیست.

قلمبر دزفولی گفت: اینترنت پرسرعت نسل چهارم آخرین فناوری روز دنیا بوده که در اغلب کشورهای اروپایی مورد استفاده قرار گرفته و یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های آن سرعت بالای تبادل اطلاعات است به طوری که نسبت به اینترنت نسل سوم حدود ۱۰ برابر افزایش سرعت دارد.

وی ادامه داد: به یقین این کار مقدمه ارائه دولت الکترونیک و دولت همراه برای انجام خدمات بانکی و بیمه‌ای را فراهم می‌کند که می‌تواند در حوزه‌های آموزش مجازی و سایر بخش‌ها مورد استفاده قرار بگیرد.

مدیرعامل ایرانسل با اشاره به مشکل مربوط به عدم آنتن‌دهی مناسب جاده اندیمشک – خرم آباد احداث سایت‌های مخابراتی را راهکار این معضل دانست و افزود: به‌زودی مشکل مربوط به آنتن‌دهی بخش‌های کوهستانی و روستایی اندیمشک با نصب و احداث تجهیزات به حداقل می‌رسد.