محمدجعفر آفرین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار خوزپرس سطح زیر کشت مزارع گوجه فرنگی را ۳۵۰ هکتار و خیار گلخانه ای ۳۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: پنج هزار تن از محصول خیار و گوجه فرنگی تولید اندیمشک از نوع محصول سالم و ارگانیک بوده که زیر نظر پنج ایستگاه کلینیک گیاه پزشکی تولید شد.
آفرین گفت:کشت محصول گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای موجب اشتغال دو هزار نفر در یک دوره دو ماهه شده ضمن اینکه محصول تولیدی به استان های غرب ، مرکزی و تهران ارسال شده است.
وی بیان کرد:در شهرستان اندیمشک ۴۹ محصول مختلف در سطح ۵۶ هزار هکتار کشت می گردد که از لحاظ تنوع کشت از شهرستان های رکورد دار خوزستان محسوب می شود.
سالانه ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در اندیمشک تولید می گردد.