به گزارش خوزپرس از اهواز، غلامرضا شریعتی روز دوشنبه در ششمین نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل بندها در خوزستان در استانداری اظهار داشت: وظیفه ما کاستن مشکلات در استان است اگر در زمان سیل بنا بود وظایف را خط کشی شده تقسیم کنیم خوزستان از بحران خارج نمی‌شد و اگر امروز رضایت مسئولان کشوری از مدیریت بحران در استان را شاهد هستیم در نتیجه کار جهادی و در کنار هم بودن است.

وی با اشاره ساخت همه سیل بندها در دشت آزادگان گفت: در حال حاضر سیل بندها در بخش بامدژ اهواز، شعیبیه شوشتر و شوش در معرض آسیب هستند لذا با توجه به اینکه امکان دارد سال آبی جدید با ترسالی رو به رو شویم باید در استحکام بخشی و احداث آنها تسریع شود.

رئیس قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان با اشاره به مصوبه تخلیه آب از اراضی کشاورزی مناطق سیل زده تا پایان خرداد ماه سال جاری گفت: از ۴۰ هزار هکتار اراضی زیر آب، آب از بخش عمده‌ای نزدیک به ۳۲ هزار هکتار تخلیه شده است اما ما به کشاورزان دشت آزادگان و هویزه قول داده بودیم که تا پایان خرداد تمامی اراضی تخلیه شوند.

وی افزود: در حال حاضر هشت هزار هکتار دیگر از اراضی زیر آب هستند که باید هر چه سریع‌تر تخلیه و آماده شوند تا به تعهدی که به مردم دادیم عمل کرده باشیم.

شریعتی با اشاره به پیشنهاد ۲ اعتبار ۱۵ هزار میلیارد ریالی از سوی دولت به منظور ساماندهی زیرساختهای مناطق سیل زده اشاره کرد و گفت: امیدواریم این پیشنهاد تصویب شود اما اگر تصویب نشود از اعتبارات استانی برای بهبود زیرساختهای مناطق سیل زده استفاده می‌کنیم و اگر لازم شد مجبوریم پیشرفت برخی پروژه‌های عمرانی را متوقف کنیم.

لزوم همکاری بانک‌ها با مردم مناطق سیل زده

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان با بیان اینکه حدود ۳ هزار مسکن احداثی و ۱۰ هزار مسکن تعمیراتی در مناطق سیل زده استان وجود دارد گفت: اقدامات بازسازی و نوسازی در این واحدها و مراحل مختلف اعطای وام به آنها آغاز شده اما ضرورت دارد بانک‌ها همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشند.

فاضل عبیات با بیان اینکه عملیات اجرایی بسیاری از مدارس در شهرستان‌هایی مانند شوش و شوشتر آغاز شده و در شهرستان‌های شادگان و دشت ازادگان به زودی آغاز می‌شود گفت: در مناطق سیل زده ۳۴ مدرسه احداثی و ۷۴ مدرسه تعمیری وجود دارد.