ابوالقاسم زراعتکار روز سه شنبه در اظهار کرد و گو با خبرنگار ایرنا سطح زیر کشت مزارع ذرت این شهرستان را ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار عنوان نمود و اضافه کرد: سطح زیر کشت مزارع ذرت در شهرستان گتوند سال کنونی نسبت به سال قبل ۵۰۰ هکتار افزایش داشت.
وی با اشاره به افزایش سه هزار و ۵۰۰ تنی تولید ذرت در شهرستان گتوند بیان داشت: شهرستان گتوند پس از شوش،دزفول و اندیمشک رده چهارم را در تولید ذرت در استان خوزستان دارد.
سرپرست جهاد کشاورزی گتوند فصل برداشت ذرت در سطح مزارع این شهرستان را اواخر آبان ماه ماه تا اواخر دی ماه گفته بود و اظهار کرد:ذرت برداشت شده به طور خوراک دام ، آرد کیک و خوراک طیور استفاده می گردد.
زراعتکار دنبال کرد: محصول ذرت برداشت شده شهرستان گتوند به شهرهای خوزستان و استان های کرمانشاه ،گیلان،خراسان رضوی،همدان،قم،اصفهان،آذربایجان غربی و شرقی صادر می گردد.
ذرت سرشار از آ ، بی ، پروتئین ، نشاسته،کلسیم و آهن هست.
گندم ، گوجه ، یونجه ، هندوانه ، سیب زمینی ، ذرت ، لوبیا و ماش با اهمیت ترین فرآورده ها کشاورزی گتوند هستند.
هر ساله ۴۶۰ هزار تن انواع فرآورده ها کشاورزی از سطح ۳۲ هزار هکتار اراضی آبی و دیم گتوند برداشت می گردد.
۶۰۶۸/۷۴۶۷ خبرنگار:باقر ابراهیمی **انتشار:محمدعلی فریدپناه
telegram.me/irnaahvaz