سید رضا موسوی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خوزپرس در اهواز درباره شروع به کار شورای پنجم اظهار داشت: با توجه به اینکه پس از تأیید شورای نگهبان باید روند قانونی ابلاغ توسط ریاست جمهوری و وزیر کشور طی شود و پس از ابلاغ ریاست جمهوری، شورای چهارم به صورت رسمی و قانونی پایان خواهد یافت لذا این مصوبه به این دوره نمی‌رسد و ۱۲ شهریور ملاک تغییر شوراها وفعالیت شورای پنجم از ١٢ شهریور شروع می‌شود.

وی افزود: با تصویب مجلس شورای اسلامی قرار شد اصلاحاتی در قانون شوراها انجام پذیرد از جمله اینکه دوره شورا همزمان با ریاست جمهوری شروع و اتمام یابد که این قانون دیروز به تأیید شورای نگهبان رسید.

رئیس شورای اسلامی استان به بند قانونی این موضوع اشاره کر و گفت: بر بنیاد اصل صد و بیست و سوم (۱۲۳) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
رییس جمهور موظف است مصوبات مجلس یا نتیجه همه پرسی را پس از طی مراحل قانونی و ابلاغ به وی امضاء کند وباتوجه به اینکه از زمان ابلاغ ریاست جمهور جهت اجرا و انتشار آن در روزنامه‌ها حداقل دو هفته‌ی بعد قابلیت اجرا پیدا می‌کند.

موسوی تصریح کرد: صحبت‌های مهندس چمران رییس شورای شهر تهران نیز در واقع به این نکته اشاره داشت که قانون تأیید شده ولی باید ابلاغ شود تا قابلیت اجرایی داشته باشد.
انتهای پیام/