به گزارش خوزپرس از اهواز، سید مرتضی نعمتزاده در نشست خبری «جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» در سالن جلسات ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خوزستان اظهار داشت: با توجه به تنوع قومیتی که در منطقه آزاد اروند و شهرستانهای آبادان و خرمشهر وجود دارد، در هنر آشپزی و طبخ غذا نیز این تنوع به چشم میخورد.
وی افزود: این جشنواره یک فرصت مناسب است که ظرفیتهای گردشگری آبادان و خرمشهر را معرفی کنیم و آن را گسترش دهیم.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند بیان کرد: در این بازه زمانی که در خیلی از مناطق کشور سرما و یخبندان وجود دارد، ما در استان خوزستان از آب و هوای خوبی برخوردار هستیم که میتوانیم از این فرصت برای جذب گردشگر از سراسر ایران بهره ببریم.
وی با اشاره به ظرفیتهای گردشگری استان خوزستان بهویژه آبادان و خرمشهر تصریح کرد: در استان ما گردشگری دفاع مقدس وجود دارد، ولی میتوانیم در کنار این موضوع سفرهای گردشگری با موضوعات دیگر را نیز داشته باشیم.
نعمتزاده در ادامه به اقدامات منطقه آزاد اروند برای معرفی نقاط گردشگری آبادان و خرمشهر اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر اقداماتی برای ترویج گردشگری روستایی انجام دادهایم.
وی با بیان اینکه «جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» فرصت خوبی برای ترویج گردشگری است، تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم و استان خوزستان و آبادان و خرمشهر را بهتر به دیگران بشناسانیم.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: در «جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» استانهای خوزستان، بوشهر و هرمزگان به همراه سه منطقه آزاد اروند، قشم و کیش شرکت میکنند. در جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری، آشپزی ایرانی، آشپزی بومی و ظرفیتهای آشپزی بهنمایش گذاشته میشود.
انتهای پیام/