ضاربان معلم باغ ملکی با دستور فوری دادستان بازداشت شدند

تشکیل پرونده‌ی قضایی علیه اشخاصی که در یکی از مدارس شهرستان به یک معلم حمله ور شده و وی را مضروب کردند

به گز ارش پایگاه خبری خوزپِرِس ؛ در پی تعرض اولیا دانش آموزان به معلمی در یکی از مدارس روستاهای شهرستان که منجر به جریحه دار شدن احساسات عمومی شد، دادستان باغ‌ملک دستور فوری بر انجام تحقیقات کامل، بازجویی متهمین و تشکیل پرونده قضایی را صادر کرد.

محمد شجاعی دادستان محترم شهرستان باغ ملک تأکید کرد:

این‌گونه رفتارهایِ نابهنجاری که حرمت و شأن معلمین را خدشه‌دار کند،به هیچ وجه قابل قبول و قابل اغماض نیست و هر فرد باید مطالبات، اعتراضات و امور خود را از مسیر قانونی پیگیری کند چرا که بی‌احترامی به معلم و نظام آموزشی خط قرمز دادستانی است که برخوردی متناسب با شدت عمل مجرم را به‌دنبال خواهد داشت.

محمد شجاعی دادستان باغ‌ملک اعلام کرد:

پرونده به‌صورت ویژه مورد پیگیری و رصد قرار دارد و با هرگونه هنجارشکنی در محیط‌های آموزشی بدون کوچک‌ترین تساهل برخورد می‌شود.

گفتنی است در روزهای گذشته دو تن از اقوام یک دانش آموز با حمله به مدرسه و کلاس درس به یک معلم حمله ور شده و وی را مورد ضرب و شتم شدید جلوی چشم دانش آموزان قرار دادند که با دستور فوری دادستان محترم شهرستان باغ ملک افراد ضارب بازداشت و روانه زندان شدند.

گفتنی است در ماه های اخیر با ورود محمد شجاعی دادستان جوان و نخبه به شهرستان باغ ملک میزان ورود پرونده ها به شهرستان کاهش و دادگستری باغ ملک با تسریع در پیگیری پرونده ها نسبت به گذشته خلوت تر شده است.

🖋️علی طلاوری