به گزارش خوزپرس از اهواز، سید محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان در سلسله دیدارهای خود با وزرا و مقامات اجرایی و دولتمردان چهاردهم در تهران این بار در دیدار با احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار نگاه ویژه وزیر به استان خوزستان در حوزه اشتغال، فنی و حرفه ای و تأمین اجتماعی شد.

نماینده عالی دولت در استان خوزستان با اذعان به ظرفیت‌های فراوان بالقوه و بالفعل خوزستان هم به لحاظ منابع انرژی و مواهب خدادادی و هم قابلیت های نیروی انسانی توانمند و مستعد خواستار توجه ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه اشتغال و گسترش آموزش‌های فنی و حرفه ای شد.

گزارش ایسنا به نقل از استانداری خوزستان، موالی‌زاده با اشاره به مصوبات سفر دکتر پزشکیان به استان خوزستان خواستار تسریع بر روند اجرایی شدن انتقال منابع و حساب‌های صنایع بزرگ زیرمجموعه این وزارتخانه به بانک‌های استان، سرمایه‌گذاری در طرح‌های توسعه و صنایع تکمیلی آن‌ها و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی این صنایع در تکمیل زیرساخت‌های استان شد.

‌در ماه‌های اخیر، استاندار خوزستان و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در چندین نشست مشترک، محورهای حیاتی توسعه اقتصادی استان را با تمرکز بر اشتغال جوانان بومی؛ ارتقای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تقویت تأمین اجتماعی بررسی کردند.

این گفت‌وگوها در چارچوب چالش‌های عمده خوزستان از جمله اشتغال جوانان، شکاف مهارتی فارغ‌التحصیلان، و نیاز به هماهنگی بین صنعت و آموزش طراحی شده‌اند.

انتهای پیام