
سکوت سنگین نمایندگان استان در مجلس!
چرا قطعی برق در دمای ۴۳ درجه خوزستان ادامه دارد؟!
در حالی که دمای هوای خوزستان در بهار امسال بیش از نرمال است و در این روزها به بالای ۴۰ درجه سانتیگراد رسیده است ، برق کل استان به صورت نوبتی قطع می شود!
به گزارش خوزپرس؛
با توجه به گرمای هوای استان در این روزها و قطعی برق به صورت نوبتی در سراسر مناطق ، متأسفانه برخی از مسئولین از جمله نمایندگان مردم در مجلس سکوت کرده و حاضر به اعتراض نسبت به اوضاع عجیب این روزهای خوزستان نیستند.
پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ بود که برنامه قطعی برق توسط دولت اعلام شد و علت آن نیز ناترازی تولید گاز و کمبود گازوئیل جهت ارسال به نیروگاه ها اعلام شد.
دولت در آن روزها قول داده بود که در بهار و تابستان سال بعد این مشکل را حل کرده و دیگر قطعی برق نخواهیم داشت.
حال با توجه به کاهش مصرف گاز و جبران کمبود گازوئیل چرا قطعی برق در سراسر کشور از جمله استان های گرمسیری جنوب ادامه دارد؟
چرا استان خوزستان با تولید بیش از ۱۵ درصد برق کشور و وجود بیش از ۷۵ درصد نیروگاه های برق آبی کشور دچار ناترازی است!آیا ما همیشه باید منبع باشیم و سرمان بی کلاه؟!
چرا برق اردبیل ، زنجان و تبریز را در هوای سوپر خنک بهاری قطع نمی کنند تا خوزستان در گرمای بالای ۴۰ درجه بهار برق داشته باشد؟!
چرا کسی به فکر دانش آموزان و دانشجویان و بیمارستان ها و کسبه نیست؟
ضرر مردم را چه کسی جبران می کند؟
علت صادرات برق در صورت وجود ناترازی (اعلامی دولت) به کشورهای
همسایه چیست؟
از بهار و تابستان سال گذشته که قطعی برق نداشتیم ، چه اتفاقی اکنون افتاده که برق به صورت روزانه قطع می شود ؟!
تا کی نمایندگان خوزستان در مجلس به سکوت خود در مورد قطعی برق ادامه می دهند؟؟
مسئولین محترم؛ خوزستان عزیز و مظلوم پس از معضلاتی چون گرد و غبار ، فرسودگی شبکه فاضلاب ، بیکاری ، چهره زشت شهری مخصوصا در کلانشهر اهواز ، تنش آبی در تابستان و ….دیگر توان قطعی برق در گرمای طاقت فرسا را ندارد….
📝علی طلاوری