وی ادامه داد: نیروی انسانی یک سرمایه برای شرکت است و پتروشیمی غدیر در سال ۱۴۰۱ به ازای هر نفر ۲۲۵ تُن محصول تولید کرد در حالی که تولید سال ۱۴۰۰ به ازای هر نفر ۱۸۱ تُن بود.
صفاری افزود: در سال ۱۴۰۰ با ۹۰ درصد ظرفیت اسمی توانستیم ۱۰۸ هزار تن محصول تولید کنیم که در سال ۱۴۰۱ با رشد ۳۲ درصدی و بالاتر از ظرفیت اسمی، ۱۳۲ هزار تن محصول تولید و رکورد شکسته شد.
مدیرعامل پتروشیمی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۰ تاکنون به این میزان تولید و مشابه آن نزدیک نشده بودیم گفت: سهم افزایش تولید نسبت به ظرفیت اسمی از کل درآمد در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۰۰ میلیارد تومان و سهم افزایش تولید نسبت به سال گذشته از کل درآمد نیز ۷۶۱ میلیارد تومان بود.
وی از تولید PVC به میزان ۱۱۰ درصد ظرفیت اسمی و رتبه اول در هلدینگ تاپیکو و پتروشیمیهای تولید کننده این محصول خبرداد و اضافه کرد: در سال گذشته بعد از ۱۱ سال لود VCM به ۱۰۰ درصد رسید.
صفاری با اشاره به تامین خوراک پایدار از پتروشیمی اروند و به صفر رسیدن واردات این محصول عنوان کرد: قیمت PVC از اواخر سال ۱۴۰۰ از حدود ۲ هزار دلار به ۶۹۲ دلار سقوط کرد که با افزایش تولید، ریزش قیمتها جبران شد.
وی افزود: بعد از ورود به رینگ صادراتی بورس کالا محصولات با قیمت خوبی و حتی بالاتر از نرخ جهانی به فروش رسید. همچنین فروش سال ۱۴۰۰ حدود ۱۰۷ هزار تن و فروش سال گذشته ۱۳۳ هزار تن و بیشتر از میزان تولید بود.
صفاری سود عملیاتی شرکت را در سال گذشته یکهزار و ۴۳۷ میلیارد تومان عنوان و تصریح کرد: مبلغ فروش شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود سه هزار و ۹۱۰ میلیارد تومان و فروش سال گذشته نیز چهار هزار و ۲۵۴ میلیارد تومان بود.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی غدیر مهمترین اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۱ را رفع انحصار تجهیزات استراتژیک، برنامهریزی برای دستیابی به گرید پزشکی و انجام تعهدات ارزی و فرازهای امید بخش این شرکت در همان سال را خرید سهام دماوند انرژی به میزان ۱۵ درصد ارزش بازار، کلنگزنی واحد کلر آلکالی برای خروج از تولید تک محصولی شرکت، خرید واحد VCM و خرید مواد شیمیایی حساس کارخانه به اندازه ۲ سال عنوان کرد.
وی تولید سه ماهه اول سال جاری را ۳۷ هزار و ۳۰ تن عنوان کرد که در مدت مشابه سال گذشته ۳۲ هزار و ۷۲۵ تن بود.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی غدیر خاطرنشان کرد: سه ماهه اول سال جاری تراز VCM به PVC مثبت و در این مدت ۴۱ هزار و ۱۵ تن VCM تولید و ۳۷ هزار تن آن به PVC تبدیل شد که مازاد آن در بازار عرضه گردید.
صفاری سهم فروش شرکت از صادرات را ۱۵ درصد عنوان کرد و گفت: تولید و فروش شرکت پتروشیمی غدیر چه در داخل و چه در خارج، توسط NPC کنترل و نظارت میشود و تنها شرکت پتروشیمی کشور است که تمام محصولات خود را در بورس کالا عرضه می کند و علاوه بر اینکه شفاف ترین نوع فروش را دارد، همزمان تمام اطلاعات را در چارت سامانه به ثبت می رساند.
رئیس مجمع پتروشیمی غدیر همچنین تاکید کرد: برگزاری مجمع عادی و فوق العاده سال جاری با همراهی خوب سهامداران در ماهشهر، موفقیتی بزرگ بوده است.
علی سیفیان به تصویب مسئولیتهای اجتماعی این پتروشیمی با تعامل فعال سهامداران در این مجمع اشاره کرد و افزود: پتروشیمی غدیر با کیفیت بالا این مجمع را برگزار کرده و توانسته است مشارکت سهامداران را بهخوبی فراهم کند.
وی مجمع سالیانه شرکتها را فرصتی مناسب برای سهامداران، بهویژه سهامداران خرد به منظور آشنایی هرچه بیشتر با فعالیتها و دستاوردهای شرکت در طول سال مالی دانست و افزود: سهامداران عمده پتروشیمی غدیر، “تامین تاپیکو” و مجموعه سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی هستند که قطعا بهبود عملکرد شرکت در سال مالی گذشته، باعث افزایش تولید بیشتر از ظرفیت اسمی و حفظ سوددهی شرکت خواهد شد.
او اظهار داشت: در صورتی که این تدبیر افزایش تولید اتخاذ نمیشد، سهامداران با زیان قابل توجهی روبهرو میشدند.
سیفیان تاکید کرد: این مجمع نه تنها یک شروع خوب بوده است، بلکه نمونهای برای سازمان بورس و شرکتهای دیگر میتواند باشد.
وی تصریح کرد: برگزاری مجامع در مناطقی که شرکتها در آن فعالیت میکنند، میتواند تعامل و همکاری بیشتر شرکتها در سهامداری و ارتقای بورس را نیز بههمراه داشته باشد.
بر اساس این گزارش، پتروشیمی غدیر در اولین مجمع عادی و فوقالعاده سالیانه مربوط به سال مالی ۱۴۰۱ که در ماهشهر برگزار شد به ازای هر سهم ۹۳۰ تومان سود تقسیم کرد.
در این مجمع مواردی از جمله سود انباشته شرکت پتروشیمی غدیر به میزان یکهزار و ۳۳۷ میلیارد در سال ۱۴۰۱ عنوان شد که ۹۰ درصد آن یعنی یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان آن قابل تقسیم و به هر سهم ۹۳۰ تومان اختصاص یافت.
همچنین در این مجمع حق حضور اعضا هیات مدیره، اعضا کمیسیون تخصصی و دیگر اعضا در جلسات تصویب و پاداش اعضا هیات مدیره نیز به مبلغ صفر ریال با رای سهامداران به تصویب رسید.