خوزپرس: فرماندار مسجد سلیمان گفت: با توجه به وضعیت قرمز شهرستان،با برگزاری هرگونه آزمون بصورت حضوری مخالفیم و در این خصوص تابع تصمیمات ستادملی کرونا در آینده خواهیم بود.
به گزارش خوزپرس مسجدسلیمان صبح روز گذشته (شنبه) با حضور فرماندار مسجدسلیمان و جمعی از مدیران ادارات،جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
فرماندار مسجدسلیمان در این جلسه ضمن تبریک هفته معلم و تاکید بر اهمیت جایگاه آموزش و پرورش گفت:توجه به آموزش و پرورش از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید هزینه های صرف شده در امر تعلیم و تربیت را نوعی سرمایهگذاری به حسابآورد.
وی ادامه داد:توسعه اقتصادی و اجتماعی هر جامعه ای بدون شک مستلزم توجه به آموزش و پرورش است زیرا در همه جوامع توسعه یافته،نقش آموزش و پرورش برجسته و مهم است.
پاکدل افزود:با توجه به وضعیت قرمز شهرستان،با برگزاری هرگونه آزمون بصورت حضوری مخالفیم و در این خصوص تابع تصمیمات ستادملی کرونا در آینده خواهیم بود.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان مسجدسلیمان در بخشی دیگر از سخنان تاکید کرد:انتظار داریم شهروندان عزیز از حضور در تجمعات خودداری کنند زیرا دلیل اصلی افزایش آمار مبتلایان به کرونا،برپایی دورهمی های خانوادگی است و در این مسیر همکاری مردم عزیز را نیاز داریم.