سید عبدالرحیم موسوی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خوزپرس در شوشتر درباره عملکرد دوساله اداره سواد آموزی در شهرستان شوشتر اظهار داشت:
بنام خدا با سلام ودرود به روح پرفتوح امام راحل رحمه الله علیه و رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای اسلام از صدر تا کنون بالاخص شهدای مدافع حرم و امنیت لازم است که درابتداهفته سواد آموزی را به همه زحمت کشان در این حوزه تبریک عرض می کنم و مراتب قدر دانی خود را از ریاست محترم اداره آموزش وپرورش و معاونین محترم و فرماندا محترم بعنوان ریاست شورای پشتیبانی و بقیه اعضا این شورا اعلام کنم که الحق و الانصاف درهمه زمینه ها یاریگر ما بودند و همچنین از کارکنان و زحمت کشان اداره سواد آموزی و آموزش دهندکان زحمت کش که با زحمت زیاد این بار مهم رو بر دوش دارند تشکر می نمایم.
وی افزود: با توجه به این که در استانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی هستیم و ازانجا که انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بود و با توجه به احادیث و روایات و تاکید ایات قرآن بر یادگیری سواد و باتوجه به فرامین رهبر کبیر انقلاب حضرت امام و رهبر فرزانه انقلاب بر ریشه کنی بیسوادی خوشبختانه دراین حوزه درسراسر کشور گامهای خوبی برداشته شد همانطور که همه اطلاع دارند قبل ازانقلاب بیش از ۷۰ درصد مردم دربیسوادی مطلق بوده وامام رحمه الله علیه با تیزبینی خاص خودش دستور به تاسیس نهضت سواد آموزی داد و با این نگرش و بینش آسمانی بیش از ۹۵ درصد جامعه اسلامی در همه نقاط ازنعمت سواد برخوردارشدند.
رئیس اداره سواد آموزی شهرستان شوشتر بیان کرد: شهرستان شوشتر نیز مثل سایر نقاط کشور دراین زمینه فعالیت های مطلوبی انجام داده که دراینجا ضمن قدردانی از همه زحمت کشان و پیشکسوتان دراین امر خدا پستدانه که از ابتدا تا کنون در امر مبارزه با بیسوادی فعالیت داشتند تشکر میکنم.
وی در ادامه افزود: با همه این زحمات متاسفانه هنوز ما ازاین مصیبت در رنجیم و ما با توجه به برنامه های سازمان ودولت محترم بر ریشه کنی بیسوادی این اداره در دوسال اخیر تمام هم وغم خود رو بر کمیت وکیفیت کار در این حوزه قرار داده ایم و خوشحالم که بیان کنم دراین دوسال تمام حجم ابلاغی به این شهرستان را صدرصد جذب کنیم و بیسوادان را درکلاس های سواد آموزی به امر مقدس وفراگیری علم ودانش سوق دهیم.
موسوی تصریح کرد: امسال تمام توان خود را در جذب بیسوادان درمناطق محروم قراردادیم وبا علم براینکه بعضی ازنواحی وروستاها چندین سال کلاس سواد آموزی نداشتند درآنها کلاس های سواد آموزی برپا کردیم امسال نسبت به پارسال دربخش شعیبیه بیش از ۴۰درصد جذب بیسواد بیشتر داشتیم سال گذشته حدود ۸۰ نفر بیسواد دربخش شعیبیه داشتیم وامسال ۱۲۰نفر را درکلاسهای سواد آموزی به فراگیری علم و دانش سوق دادیم درشهر شرافت وکوله جاز و شهرک قلی پور ۲۳۶نفررادرکلاسهای سوادآموزی داشتیم ولی امسال ۲۶۰ نفر را مورد پذیرش وجذب کردیم.
وی با اشاره به دوره های آموزشی ارائه شده گفت: دوره های سوادآموزی که شامل دوره های سوادآموزی و تحکیم و انتقال است که به ۱۴کلاس تحکیم با جمعیت ۱۴۰ نفر، دوره انتقال در۲۵ کلاس تشکیل می شود که در این کلاس ۲۵۰ نفر فعالیت دارند ودوره سواد آموزی هم حدود ۴۰۰ نفر می باشند که دربین ۵۰ کلاس درس مشغول فعالیت هستند وحدود ۲۰ تفر نیز بصورت متفرقه ثپت نام و درحال فعالیت هستند.
رئیس اداره سواد آموزی شهرستان شوشتر با اشاره به دیگر موارد سواد آموزی در شوشتر عنوان کرد: یکی ازمواردی که میتوان در سطح شهر شوشتر اشاره کرد، رشد ۱۲۰ نفری سواد آموز نسبت به سال گذشته است که متاسفانه این آمار نسبت به سال های گذشته رشد داشته است که باید فکری شود که باید یک راه حل اساسی تعریف شود که با این همه مدرسه و مراکز آموزشی ما هنوز اینقدر بی سواد داریم.
وی گفت: آموزش دهندگان ما دراین دوسال درتمام مناسبت ها و مراسمات ازقبیل روز دانش آموز دهه فجر کمک به زلزله زدگان کرمانشاه وبقیه امور ازجمله شرکت درنماز جمعه حضور فعال داشتند ودارند که لازم است همین جا از آنان که خودجوش انجام شده تشکر و قدردانی کنم.
موسوی به رشد پرسنل واحد سواد آموزی اشاره کرد و گفت: درباره اداره سواد آموزی هم ازلحاظ چارت اداری با کمک ونظر مساعد ریاست محترم و دوستان اداری از یک نفر در سال های گذشته به ۵ نفر افزایش پیدا کرده است که باعث کارایی و کیفیت بهتر امور شده است و ازلحاظ فیزیکی نیز با همه مشکلاتی که اداره دارد نیز با مساعدت دوستان یک اتاق دیگر به اداره سواد آموزی اختصاص پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: اداره سواد آموزی شهرستان نیز همگام با بقیه دوایر اداره سعی براین داشت ودارد که بصورت منظم و مدام در راستای بخشنامه های اداری ازقببل تشکیل جلسات با آموزش دهندگان، جلسات بهبود کیفیت، بازدید ازکلاس های درس سواد آموزی، جلسات شورای پشتیبانی سواد آموزی و بقیه برنامه های مرتبط با حوزه سواد آموزی حضوری فعال و پررنگ داشته باشد.
رئیس اداره سواد آموزی شهرستان شوشتر گفت: ارج گذاشتن به آموزش دهندگان و زحمات آنها درهفته سواد آموزی و هفته معلم که همراه با پذیرایی بوده است از اموری بوده است که انجام شده، هرچند درمقابل زحمات همکاران ارزش مادی ندارد ولی نسبت به سالهای قبل گامی رو به جلو بوده است.
موسوی در ادامه افزود: دیدار با ائمه جمعه شوشتر آیت الله سلیمانی و امام جمعه شهر شهید شرافت حجه السلام حاج آقامرعشی و امام جمعه گوریه حاج آقا منصوری که محبت کردند وبا نصابح خود راهنمای ما بودند واز محبت آنها راهنمایی آنها بهره مند بودیم وتشکر میکنم.
وی با اشاره به جذب ۱۰ نفر در سال جاری اظهار کرد: امسال علاوه بر آموزش دهندگان سال گذشته ۱۰ نفر نیروی جدید رو به بدنه آموزش سوادآموزی واردکردیم که درمجموع نیروی فعال که با این اداره همکاری دارند بیش از ۷۰ نفر می باشند.
موسوی به رشد اداره سواد آموزی شوشتر در استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اداره نهضت و سواد آموزی شوشتر از لحاظ جایگاه ازمیان ادارات سواد آموزی استان رشد چشمیگیری در رتبه بندی استان نسبت به سال های قبل داشته است.
رئیس اداره سواد آموزی شهرستان شوشتر در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم که آموزش دهندگان که اکثرا دارای مدارک دانشگاهی لیسانس وفوق لیسانس هستند و تجربه ارزنده ای در امر تعلیم وتعلم کسب کرده اند مشکل جذب آنان در آموزش وپرورش حل شود والحق والانصاف شایسته این کار بزرگ هستند وازمسئولین امر خواهان کمک وتسریع در امر جذب آنان هستیم ودر پایان از تمام کسانیکه دراین مدت به ما کمک کردند از جمله مدیریت محترم جناب معینی معاونین محترم اداره آموزش وپرورش شهرستان شوشتر معاونت سواد آموزی استان وهمکاران محترمشان ائمه جمعه محترم شوشتر شرافت وگوریه و امام جمعه موقت شوشتر حاج اقا ظاهری و نماینده محترم وفرماندار محترم و دلسوز تشکر وقدردانی میکنم.
باسلام و احترام…من واقعا خیلی خوشحالم ازاینکه این مطلب و مصاحبه رو خوندم و انگیزه ی خیلی قوی پیداکردم که یکی از آموزش دهندگان شوم…