معاون اجرایی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان گفت: احساس من این است که اگر بالا دستیها آب را از این مردم گرفتهاند واقعا در حق آنها اجحاف کردهاند. این مردم اگر آب را داشته باشند. خودشان کشاورزی میکنند.
به گزارش خبرنگار خوزپرس، سرهنگ مراد حاجتی در حاشیه بازدید از طرح مهار کانونهای ریزگرد در که روز گذشته سه شنبه انجام شده بابیان اینکه به کارگرفتن نیروهای بومی در راستای این پروژه باعث شده است که ما در این منطقه فردی بیکار نبینیم و ما تمام مردم محلی را به کار گرفته ایم تا این پروژه را به سرانجام برسانیم اظهار کرد: ما در واقع پیمانکاری را وارد کار نکردهایم بلکه مردم بومی را وارد کردهایم.
وی افزود: هر جا احساس کردهایم پیمانکار می خواهد وارد کار شود دست او را بستیم چرا که میدانستیم به مردم تعهد داریم. با فعالیتی که در اینجا در حال انجام است قطعا در سالهای آینده این مناطق به مکانهای دیدنی تبدیل خواهند شد.
معاون اجرایی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان در خصوص همکاری سپاه با ادارهکل منابع طبیعی استان خوزستان در راستای مهار ریزگردها ادامه داد: ماموریت جدیدی که شروع کردهایم با همکاری ادارهکل منابع طبیعی استان خوزستان درحال اجرا است.
سرهنگ حاجتی یادآور شد: تجربه ما در چنین وسعتی از کار نهالکاری منطقه برای اولین در بار است اما در هندیجان ماموریتی را به وسعت ۳۰۰ هکتارانجام داده بودیم. اما این پروژه ۴ هزار هکتار را در بر میگیرد.
وی با بیان اینکه کاری که شروع کردهایم قطعا سختیهای خاص خود را دارد بیان کرد: سخترین بخش آن ارتباط با مردم محلی بود. چرا که آنها حس می کردند ما وارد زمینهای کشاورزی آنها شدهایم.
معاون اجرایی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان اضافه کرد: آنها اعتقاد داشتند که ما باید در کاشت و برداشت علوفه به آنها کمک کنیم که ما هم این را قبول کردیم. اگر به دقت به محلهایی که کار شده است توجه کنید میبینید که ما در بعضی نقاط نهالکاری انجام ندادهایم و این به آن دلیل است که آن مناطق ، مناطق کشاورزی مردم بومی است.
سرهنگ حاجتی بابیان اینکه امروز که ۴۰ روز از آغاز عملیات میگذرد تجربه ما نسبت به روز اول بیشتر شده است و احساس میکنیم که ارتباط ما با مردم بومی محل نیز صمیمی تر شده است، اظهار کرد: در روزهای ابتدایی حتی پیش آمده بود که برخی مردم جلوی بیل های کارکنان را میگرفتند و حتی به وزیر نیز معترض شدند که چرا وارد زمین شدهایم. اما اکنون روزی نیست که مردم بومی این منطقه ما را به خانههایشان دعوت نکنند.
وی عنوان کرد: این مردم واقعا دوست داشتنی و با محبت هستند. اگر آب را به این مردم برسانیم قطعا آنها این زمین را سبز خواهند کرد. زمینی که روزی سر سبز بود.
معاون اجرایی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان ادامه داد: احساس من این است که اگر بالا دستیها آب را از این مردم گرفتهاند واقعا در حق آنها اجحاف کردهاند. این مردم اگر آب را داشته باشند. خودشان کشاورزی میکنند.
و اهواز نیز ازدحام و ترافیک نمیشود و مردم نیز بازخواهند گشت به روستاهای خودشان در آنجا کار خواهند کرد. و به سراغ شغلهایی مثل دستفروشی نخواهند رفت بلکه به کاری که عاشق آن هستند یعنی کشاورزی بار دیگر روی خواهند آورد.
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که سرانجام این پروژه از نظر او چه خواهد بود اظهار کرد: نکتهای که باید آن را در نظر گرفت شرایط جوی و اقلیمی خوزستان است ما به دنبال این هستیم که این مناطق به مکانهایی سرسبز تبدیل شود و در راستای این کار به مردم محلات نیز یک باغ هدیه کردهایم.
معاون اجرایی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان گفت: ما به لطف و عنایت خداوند از برج ۷ سال آینده شروع به فعالیت خواهیم کرد و کاری خواهیم کرد که سیزده بدر دو سال آینده بیشتر مردم خوزستان به این منطقه بیایند و از آن لذت ببرند.