به گزارش خوزپرس از اهواز، مرتضی قریشی، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر به بازدیدهای صورت گرفته توسط بازرسان بهداشتی این اداره از سطح مراکز عرضه موادغذایی در شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: در این بازدیدها یک واحد رستوران به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی و نگهداری گوشت تازه بصورت منجمد پلمپ شد.

وی اظهار کرد: این اقدام سبب دیفراست و فساد گوشت می گردد و تذکرات لازم به واحد مذکور داده شد.

قریشی اذعان داشت: واحدهای طبخ غذا این شهرستان براساس ابلاغ این اداره به منظور حفظ بهداشت عمومی و سلامت شهروندان عزیز و جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام بایستی شرایط و ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی را رعایت نمایند و واحد مربوطه به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی توسط اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی و بازرسان دامپزشکی پلمپ گردید.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر از شهروندان خواست به منظور جهت حفظ سلامت خود هرگونه تخلف یا موارد مشکوکی را به دامپزشکی اطلاع دهند و گزارشات خود را به این اداره انعکاس دهند تا با متخلفان برخورد لازم صورت گیرد.

انتهای پیام