به گزارش خوزپرس، دکتر امین بحرینی، فوق تخصص جراحی پیوند کلیه، کبد و پانکراس پس از انجام این عمل گفت: تصمیم به موقع خانواده ثالثی، در شرایطی که جگرگوشه خود را به تازگی از دست داده بودند و به انجام این کار خداپسندانه و خیرخواهانه، ستودنی است.
وی افزود: خوشبختانه با انجام این عمل جراحی، دو کلیه و کبد این نوزاد با موفقیت از بدن وی خارج و به بیماران نیازمند پیوند زده شد.
بحرینی گفت: کلیههای این کودک ۲ ساله به دو نوجوان ۱۰و ۱۱ساله پیوند داده شد.
وی عنوان کرد: افراد گیرنده کلیه، مدتها بود به خاطر مشکلات و تحمل بیماری نارسایی کلیوی، دچار کمبود وزن بودند و به همین دلیل، بین گیرنده و اهداکننده تناسب وجود داشت.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: کبد این کودک نیز با توجه به عدم وجود فرد گیرنده با شرایط مناسب در خوزستان، برای پیوند به یک کودک نیازمند به پیوند عضو، به بیمارستان شهید نمازی شیراز فرستاده شد.
این جراح فوق تخصص پیوند گفت: هم اکنون حال عمومی دریافت کنندگان کلیه، خوب و با ثبات است ولی پس از پیوند، این شرایط و موقعیت بدن دریافت کننده عضو است که پذیرش یا عدم پذیرش عضو جدید را رقم می زند.
رییس دفتر فراهم آوری و پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز خاطرنشان کرد: هنوز بسیاری از خانوادههای اشخاص دچار مرگ مغزی ناشی از حوادث رانندگی و غیره در این استان بر این باورند که برداشتن عضو از فرد قبل از خاکسپاری گناه است، اما وقتی از نزدیک با وضعیت بیماران نیازمند عضو مواجه میشوند، به انجام این عمل خیرخواهانه رضایت میدهند.
وی گفت: طبق آمار سالانه بین ۴تا ۶هزار مرگ مغزی در کشور رخ می دهد، که در مقایسه با تعداد ناچیز آمار رضایت به اهدا عضو، تاسفبرانگیز است و خوب است افراد جامه بدانند به دلیل عدم رضایت برخی خانوادهها به اهدا عضو عزیزانشان، روزانه در کل کشور بین ۷ تا ۱۰ نفر از بیمارانی که در در صف انتظار پیوند عضو هستند، فوت میکنند.