به گزارش خوزپرس از شوشتر، سردار سعید فرجیان‌زاده چهارشنبه صبح در نشست شورای اداری شهرستان که پیرامون شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد اظهار کرد: امام خمینی رضوان‌الله علیه با تکیه بر مردم مؤمن و فداکار انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند و راه عزت‌مندی را به ما نشان داد و با تکیه بر همین مردم بود که جنگ ۸ ساله را به پیروزی رساند.

وی افزود: در همه عرصه‌هایی که انقلاب اسلامی با چالش مواجه می‌شد امام (ره) با دعوت از مردم و تکیه بر آنها چالش‌ها و مشکلات را خنثی می‌کرد، لذا امروز هم اگر بخواهیم به پیروزی‌های بزرگ دست پیدا کنیم باید بر مردم محروم، متدین، ایثارگر و فداکار تکیه کنیم.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر ایجاد اقتصاد مقاومتی گفت: امروز تنها راه نجات کشور ایجاد اقتصاد مقاومتی است، اقتصاد مقاومتی یعنی تکیه بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مردم، همچنین برنامه‌ریزی و استفاده بهینه و درست از ظرفیت‌های موجود است.

این مسؤول تصریح کرد: خوشبختانه اقتصاد مقاومتی از بحث نظری خارج شده و تبدیل به سیاست‌های مقام معظم رهبری شده است که مسؤولان کشور موظف به اجرای این سیاست‌ها و تحقق بسته‌های اقتصاد مقاومتی هستند و اگر سیاست‌ها به خوبی اجرا شود می‌توان از مشکل بحران اقتصادی خارج شد.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه مأموریت بسیج در حوزه اقتصاد نیست اما بر اساس تأکید مقام معظم رهبری از سال ۹۱ بسیج وارد حوزه اقتصاد شد و توانست با امکانات ناچیز خود تحول خوبی در کشور ایجاد کند، به طوری که در سال ۹۲، ۹۳ و ۹۴، ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات را در اختیار بسیجیان قرار داد و توانست در تشکیل واحدهای تولیدی خانگی اقدام و اشتغال بیش از ۲۰۰ هزار نفر را فراهم کند.

فرجیان‌زاده با اشاره به اینکه بسیج علاوه بر تسهیلات، آموزش‌ها و مشاوره‌های لازم را در اختیار مردم قرار داد اضافه کرد: بسیج توانست در سال ۹۲، ۳۲ هزار واحد کوچک، در سال ۹۳، ۳۵ هزار و در سال ۹۴، ۳۷ هزار واحد تولیدی را در سراسر کشور ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: باید برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شهرستان را شناسایی کرد و تلاش شود آن ظرفیت‌ها در زمان کوتاه شهرت یابد تا در کشور و منطقه خریدار داشته باشد، به طور مثال همین سبزی سرخ شده و حلوا ارده شوشتر را می‌توان به صورت بسته‌بندی و با یک برند تجاری در شهرها و مناطق دیگر به فروش رساند.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین کشور اذعان کرد: وظیفه سازمان بسیج مستضعفین است که در جهت ایجاد تسهیلات اقتصادی و معرفی محصولات شهرستان کمک کند.

وی یادآور شد: در شهرستان شوشتر باید روی محصولاتی که در شهرستان می‌تواند تولید شود فکر کرد، همچنین باید در حوزه اقتصاد مقاومتی مطالعه شود و مسؤولان آنچه که به صلاح شهرستان است انجام دهند و محصولات شوشتر را معرفی کنند.

فرجیان‌زاده در پایان گفت: برای ایجاد صنایع تولیدی و تبدیلی در راستای اقتصاد مقاومتی تسهیلات و مجوزهایی نیاز است که باید بانک‌ها، اداره صنعت و معدن، بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی شهرستان و… با مردم همکاری بیشتری داشته باشند.

به گزارشخوزپرس ، در این نشست عبدالناصر نداعلی معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولی‌عصر خوزستان، محسن شوشتری گماری فرمانده سپاه مقاومت شوشتر، مصطفی سمالی‌زاده فرماندار و سایر مسؤولان شهرستان حضور داشتند.

انتهای پیام/