به گزارش خوزپرس از اهواز، علی خدری روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: برنامه استراتژیک این شرکت برای تامین برق مشترکان در خوزستان به گونهای طراحی و تدوین شده که علاوه بر پیشبرد اهداف مدیریت مصرف، صنایع نیز با حداکثر توان به تولید و فعالیت خود بپردازند.
وی با اشاره به اینکه صنایع کوچک و بزرگ در استان خوزستان همکاری قابل تقدیری در اجرای طرحهای مدیریت مصرف برق با شرکت توزیع نیروی برق خوزستان داشتهاند، گفت: در نشست سه جانبه مشترک با مدیرکل صنعت معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان، برنامه و اهداف وزارت نیرو و شرکت توانیر برای اجرای طرح زمستانه مدیریت مصرف برق بررسی، و نحوه عملیاتی شدن آن توافق شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان ادامه داد: بر این اساس صنایعی که ظرفیت بالای یک مگاوات دارند تلاش خواهند کرد تا مصرف انرژی خود را به میزان حدود ۱۰ درصد کاهش دهند و این اختیار و امکان برای آنها فراهم شده که این کاهش مصرف انرژی را در هر ساعت از شبانه روز و در یک برآیند کلی اعمال کنند تا با برنامه و ظرفیت تولیدی صنایع تداخلی نداشته باشد.
خدری ادامه داد: علاوه بر جلب مشارکت صنایع، در حوزه شهری نیز، طرح ترمیم و تامین روشنایی معابر و پارکها و میادین مطابق با الگوی مدیریت مصرف و با هدف تامین روشنایی مناسب و متعادل شده به نحوی که ضمن تامین روشنایی از هدر رفت انرژی پیشگیری شود، که در یک عملیات هماهنگ در سراسر استان خوزستان اجرایی خواهد شد.
وی با تاکید بر لزوم توجه جدی ادارات و دستگاههای دولتی و خصوصی به مقوله کنترل مصرف انرژی ، گفت: در این بخش ضرورت دارد تا دستکم ۱۰ درصد صرفهجویی صورت گیرد.
وی افزود: علاوه بر برق بخش زیادی از گاز و سایر سوختهای فسیلی در ادارات هدر میرود که در این باره لازم است تا تدابیر لازم توسط مدیران دستگاهها اندیشیده و به کار گرفته شود ضمن اینکه در این رابطه کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق خوزستان آماده ارایه مشاوره مورد نیاز برای چگونگی جلوگیری از هدر رفت انرژی در دستگاهها خواهند بود.
خدری ادامه داد: برنامه شرکت توزیع نیروی برق خوزستان برای مدیریت مصرف برق محدود به فصول گرمِ سال نبوده و این شرکت با درک صحیح لزوم جلوگیری از هدر رفت انرژی و منابع، تلاش میکند تا الگویی مناسب برای تامین، توزیع و مصرف برق را ترویج کند تا همه مشترکان برق در بخشهای مختلف خانگی، تجاری، کشاورزی و صنایع از آن بهرهمند شوند.
شرکت توزیع نیروی برق خوزستان دارای یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۴۴۰ مشترک است که از این تعداد ۳۳ درصد مشترکان روستایی هستند.
نصب ۳۸ دستگاه کلیدگازی در مناطق روستایی کلانشهر اهواز
مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز گفت: به منظور تحقق چشم انداز ۱۴۱۰ و رسیدن به ۹۹دقیقه خاموشی درسال و افزایش قدرت مانور و حفظ پایداری شبکه، از ابتدای مهرماه پارسال تاکنون تعداد ۳۸ دستگاه انواع کلید جداکننده در مناطق روستایی کلانشهر اهواز نصب شد.
عبدالحمیدعباس شیاری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار با بیان اینکه این پروژه با اعتباری بالغ بر ۴۸ میلیارد ریال به پایان رسیده افزود: به کارگیری تجهیزات نوین در زمینه تامین برق یک نیاز و ضرورت مهم است که تعداد ۳۰ دستگاه کلیدگازیRTUدار و هشت دستگاه کلید ریکلوزر با هدف افزایش قدرت مانور و کاهش زمان خاموشی در این مناطق نصب شده است.
وی ادامه داد: این پروژه در روستاهای مسیر غیزانیه، روستاهای مسیر جاده خرمشهر، روستاهای مراونه، کریشان، روستای دهکده شهرستان حمیدیه، روستای دغاغله واقع در شمال غرب و روستای عماشیه یک اجرا شد.
شرکت توزیع برق اهواز وظیفه حفظ و پایداری شبکه برق ۶۴۰ روستا و ۶۳۲ هزار مشترک برق را در پنج شهرستان دارد.