وی با بیان اینکه مدت اجرا و بهرهبرداری این قراردادها ۵ سال بوده وافق آن نیز سال ۱۴۱۵ است، افزود: با حمایتهای وزارت نیرو، استاندار خوزستان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی خوشبختانه این پروژهها از پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی برخوردار هستند و ان شاالله از سال آینده به ترتیب افتتاح و وارد مدار بهرهبرداری میشوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به ظرفیت این ۵ طرح بیان کرد: ظرفیت مجموع پنج تصفیهخانه در مدول اول ۲۲۹ هزار و ۳۸۰ مترمکعب در شبانهروز است و با استفاده از روشهای پیشرفته فرآیندی لجن فعال مانند SBR، MLE و CARROSEL وارد مدار بهرهبرداری میشوند.
حقیقی پور تصریح کرد: با بهرهبرداری از این پنج تصفیهخانهها بیش از یک میلیون و ۲۰۰هزار نفر از مردم استان به خدمات مدرن و بهداشتی دفع فاضلاب دسترسی خواهند یافت و این گام بزرگی در صنعت آبفا خوزستان است.
رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به اثرات مطلوب این پروژهها تصریح کرد: با اجرای ۵ این تصفیهخانهها علاوه بر بهبود کیفی محیط زیست و سلامت شهروندان از ورود فاضلاب خام به خلیج فارس، تالاب بین المللی شادگان و رودخانههای اروند و بهمنشیر جلوگیری میشود و برای بیش از۶۰۰ نفر در بخش بهرهبرداری و اجرا اشتغال ایجاد میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژهها ۹۵ درصد فاضلاب ورودی به تصفیهخانه پس از طی فرآیند تصفیه قابلیت استفاده مجدد در صنعت و کشاورزی را دارد.